El FC Barcelona ha fet oficial avui el fitxatge del francès Ousmane Dembélé, de 20 anys i procedent del Borussia de Dortmund, per a les pròximes cinc temporades, en la qual és la contractació més cara de la història del club català, que abonarà 105 milions d'euros i tindrà una clàusula de rescissió de contracte de 400 milions d'euros.

El jugador arribarà a Barcelona diumenge i dilluns se sotmetrà a revisions mèdiques. El Barcelona presentarà al jugador dilluns. El fitxatge representarà per al Barça la compra més cara de la seva història: 105 milions d'euros, al marge dels variables, la quantitat no ha informat. A més, Dembélé es converteix en el segon traspàs més car, per ara, de la història del futbol mundial.

Aquesta és la quarta incorporació del Barcelona aquesta pretemporada, després dels fitxatges de Gerard Deulofeu (12 milions, procedent de l'Everton), Nélson Semedo (30 més 5 de variables, Benfica) i Paulinho Bezerra (40, Guangzhou Evergrande).

La marxa del brasiler Neymar Jr al PSG va deixar el Barcelona 222 milions d'euros, en pagar l'entitat parisenca la clàusula de rescissió del contracte del jugador. Amb les quatre incorporacions efectuades, el Barcelona ja ha consumit aquest xifra provinent del PSG, a l'espera de l'últim intent per fer-se amb el brasiler Philippe Coutinho (Liverpool), per qui en cas de fitxar-lo, el Barça no pagarà menys de 100 milions d' euros.

Recull el dorsal de Neymar

Poc després que esfes públic el fitxatge de Dembélé pel FC Barcelona, el club català ha anunciat que el francès recollirà el dorsal 11 que va deixar Neymar Jr. amb la seva marxa a París. El Barça ho ha comunicat mitjançant una piulada al seu perfil a la xarxa social Twitter.