L'Espanyol de Quique Sánchez Flores no va poder puntuar a casa davant d'un Leganés que va aprofitar un solitari gol de Mantovani a la primera meitat per sumar la segona victòria consecutiva de l'equip pepinero.

Els periquitos van saltar damunt el camp adormits i això ho van aprofitar els madrilenys per recollir una sèrie de rebots dintre de l'àrea blanc-i-blava per marcar el 0-1 en el minut 16 de la primera meitat. Amb aquest solitari gol es va arribar a la mitja part amb un mínim favorable als visitants (0-1). A la represa els jugadors locals van millorar molt i van buscar amb insistència el gol de l'empat. El conjunt català, però, va topar amb un rival molt ben plantat damunt del terreny de joc, fet que ho demostra que no ha encaixat cap gol en els dos partits de lliga disputats.

Els pepineros van buscar sentenciar els tres punts mitjançant els contraatacs però no van estar encertats de cara a gol. Al minut 56 tot l'estadi i el conjunt local van animar-se després d'una claríssima ocasió de Baptistao que, després d'una centrada precisa de Moreno, va rematar de cap sense oposició, però la pilota va marxar a pocs centímetres del pal dret de la porteria defensada per Cuéllar.

Les revolucions dels periquitos van anar augmentant després de l'entrada al camp de Sergio García, que tornava a casa seva després de la seva etapa a Qatar. El davanter de 34 anys va donar energia al conjunt local, que va topar amb un Leganés molt ben tancat defensivament al seu camp i que no va deixar cap opció als de Quique Sánchez Flores.