La majoria dels partits de la segona jornada de l'Obert dels Estats Units es van haver de suspendre per la pluja que va caure al Centre Nacional de Tennis Billie Jean King de Flushing Meadows, a la ciutat de Nova York.

Tots els partits van quedar suspesos menys els que es van disputar a la pista central Artur Ashe, que té un sostre retràctil des de l'any passat. Un va enfrontar l'alemanya Angelique Kerber i la japonesa Naomi Osaka, i sorprenentment, Osaka va derrotar amb contundència (6-3 i 6-1) una Kerber que ha abaixat molt el nivell respecte del curs passat.

Sharapova torna amb victòria

El dia inaugural del darrer Gran Eslam de la temporada tennística va oferir unes quantes sorpreses. En el quadre femení, la russa Maria Sharapova, que tornava a competir en un gran torneig després d'una llarga absència per dopatge, va eliminar la segona cap de sèrie, la romanesa Simona Halep, en tres sets (6-4, 4-6 i 6-3). També va caure la setena favorita, l'anglesa Johanna Konta, davant la sèrbia Aleksandra Krunic (4-6, 6-3 i 6-4). La resta de favorites es van imposar sense gaires problemes en els seus respectius compromisos. La bascoveneçolana Garbiñe Muguruza va vèncer la nord-americana Varvara Lepchenko (6-0 i 6-3), la danesa Caroline Wozniacki va fer el mateix amb la romanesa Mihaela Buzarnescu (6-1 i 7-5), l'eslovaca Dominika Cibulkova va tombar la seva compatriota Jana Cepelova (6-7, 6-3 i 6-2). A més, ahir a la tarda la txeca Karolina Pliskova, la número u del món, va superar la polonesa Magda Linette (6-2 i 6-1).

Zverev avança sense problemes

En un quadre masculí minvat per les absències d'homes importants com Andy Murray, Novak Djokovic, Stanislas Wawrinka, Kei Nishikori o Milos Raonic, el jove alemany Alexander Zverev va fer bons els pronòstics i es va imposar a Darian King, de Barbados (7-6, 7-5 i 6-4). Dos dels altres favorits a la victòria final, el croat Marin Cilic i el francès Jo-Wilfried Tsonga, també van passar ronda. Cilic, amb el seu joc potent des del fons de la pista, no va tenir problemes per desfer-se del jove nord-americà Tennys Sangren (6-4, 6-3, 3-6 i 6-3), mentre que Tsonga no va passar dificultats contra el romanès Marius Copil (6-3, 6-3 i 6-4). Per la seva banda, David Ferrer va caure d'entrada amb el jugador kazakh Mikhail Kukushkin (4-6, 6-3, 6-2 i 6-1).