El ciclista manresà establert a Cornellà de Llobregat Ignasi Ávila va finalitzar en setena posició la prova contrarellotge dels mundials de ciclisme adaptat que es disputen aquests dies, i fins diumenge, a Pietermaritzburg (Sud-àfrica). Ávila, que fa parella amb el vilanoví Joan Font, amb qui ja ha aconseguit diverses medalles internacionals, entre elles als Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro, van fer un temps de 41.13.34, a 1.56 dels primers classificats, el tàndem liderat pel polonès Marcin Polak. La segona posició va ser per a Stephen Bate, de la Gran Bretanya, a quatre segons, i la tercera posició va correspondre a l'holandès Vincent ter Schure, a 43 segons.

Ávila i Font van ser setens just davant de Carlos González, un altre dels representants de la delegació espanyola, que van perdre vuit segons sobre la parella catalana.

Després de la cursa contrarellotge, Ávila i Font també havien de prendre part a la prova en ruta, en què la dificultat per pujar al podi sembla més gran, però en la qual també tenen possibilitats d'aconseguir un èxit que no se'ls ha resistit les últimes vegades que hi han competit.