Andrea Boquete ja s'ha integrat a la disciplina del Cadí la Seu. La internacional argentina, amb passaport espanyol, va arribar dimarts a la nit a la Seu d'Urgell, i dimecres, després de passar els preceptius reconeixements mèdics, es va incorporar a les sessions de treball físic i tècnic que dirigeix Bernat Canut. Com la resta de les seves noves companyes, l'ala, de 26 anys i 182 centímetres, afrontarà el primer partit de pretemporada aquest dissabte a Pàmies, a l'Arieja, davant un segona divisió francès, el Tolosa.

Amb Boquete, que fa quinze dies es va proclamar subcampiona de l'AmeriCup amb la selecció sud-americana de la qual també forma una altra jugadora del conjunt urgellenc, Maqui Rosset, el Cadí la Seu dóna per tancada i ben tancada la plantilla. Això sí, encara falta que arribi a la capital de l'Alt Urgell l'ala pivot jamaicana Shereesha Richards. Sedis Bàsquet està en espera de rebre el visat especial de residència laboral. El tràmit burocràtic s'està allargant i, tot i que segons fonts del club no és un fet inhabitual, tampoc no hi ha una data concreta per poder preveure l'arribada de l'exjugadora de Zamarat.

La basquetbolista hispanoargentina, que inicia la seva primera aventura europea després d'haver jugat a les lligues argentina i brasilera, ha passat amb escreix els controls mèdics supervisats pel traumatòleg del club, Sergi Francisco, i l'especialista en medicina de l'esport Anna López, sense contratemps.

Totes les jugadores del Cadí la Seu han superat l'estiu amb un notable rendiment. L'equip va començar a treballar just fa una setmana. El fitxatge de Boquete, no previst inicialment, es va tancar durant el cap de setmana.