La selecció espanyol sub-20, amb dos jugadors de l'Igualada Hoquei Club, Rogers Bars i Jordi Méndez, va quedar subcampiona dels World Roller Games que es disputen a la Xina quan va perdre la final davant Portugal (0-2).

L'equip estatal va dominar i fins i tot va tenir un penal a favor, però Bigas no el va transformar. I un minut després, Portugal es va avançar, amb la diana de Nunes. Després, Espanya va tornar a dominar, però la defensa portuguesa es va mostrar molt contundent.

Ja a la segona part, Espanya va tenir un altre penal a favor que el porter portuguès va aturar. I quan faltava un minut per acabar, en què Espanya tenia cinc jugadors a la pista -i sense porter-, Portugal va sentenciar al contraatac.

D'altra banda, avui serà el torn de la selecció espanyola femenina, amb les igualadines Maria Díez (Hostelcur Gijón) i Teresa Bernades (Voltregà), que jugarà la final contra l'Argentina.