El CE Manresa i el CF Igualada tenen projectes ambiciosos per a aquesta temporada. Els bagencs s'han reforçat convenientment, tant damunt del terreny de joc com a fora, per intentar l'assalt a la Tercera Divisió, i els anoiencs, que van tancar la temporada passada amb una bona ratxa de resultats després del canvi de tècnic, volen seguir la línia en aquesta sense la rèmora que suposa el dèficit de punts que van tenir a la primera volta de l'any passat. En tots dos casos, l'inici de la lliga serà a casa, i es vol començar a engrescar les respectives aficions amb bon joc i resultats.

Contra un ascendit

El CE Manresa de Jose Solivelles rebrà en el nou horari de les sis de la tarda, demà, un Castellar que acaba de pujar de Segona Catalana. L'equip s'ha anat acoblant en la pretemporada, que va finalitzar dilluns amb una derrota contra el Terrassa (1-2), de Tercera Divisió, en el partit de la festa major. Al club blanc-i-vermell, però, hi ha esperança de començar bé.

Malgrat això, Solivelles és prudent i explica que «tothom creu que guanyar ha de ser fàcil, que un altre resultat quedaria fora del guió. És ben cert que el Castellar és un ascendit recent, però també ho és que no té baixes respecte de la temporada anterior. És un bloc en continuïtat guanyadora i sense pressió».

El CE Manresa afronta el partit amb l'única baixa d'Herencia. Segons Solivelles, «la pretemporada ens ha respectat i hem fet tot el possible perquè fos així. La valoro com a bona perquè ens ha generat la possibilitat de formar una base d'equip en què tothom ha tingut minuts. Fora dels resultats ens ha permès aproximar-nos al nivell que volíem per iniciar la lliga, però no vol dir que donem la plantilla per tancada».L'Igualada també és favorit

Al seu torn, l'Igualada, setè del grup 2 l'any passat, rep un Alpicat (17 hores) que va ser a la zona baixa de la classificació. Els anoiencs van guanyar els tres darrers partits de la pretemporada, l'últim amb el juvenil de l'Espanyol (2-0), i haurien de ser superiors als lleidatans, tot i que els de Dani Gimeno no se'n volen refiar.