El Sallent i el Gironella són els dos equips de les nostres comarques que donen avui el tret d'inici a la Segona Catalana de futbol amb els primers partits de la temporada. Els primers d'obrir foc són els bagencs, que visiten aquesta tarda, a partir de les cinc, les Franqueses, a la localitat vallesana. Una hora més tard, avui a les sis, el Gironella també juga contra un rival del Vallès. En aquest cas serà el Mollletense, el rival dels berguedans, tot i que aquests actuaran com a locals.

Els partits en el mateix grup 4 de Segona Catalana continuen demà al matí. L'Avià estrena categoria, després del descens de la temporada passada, amb la voluntat de començar bé per iniciar l'assalt a la Primera Catalana. El primer rival serà el Matadepera, al migdia.

Pel que fa al grup 5, de les comarques de Lleida, el Solsona es vol erigir com un dels conjunts de referència, tal com va succeir l'any passat, i rebrà demà el Tremp a partir d'un quart de sis de la tarda. Amb el descens de la Seu d'Urgell, l'altre equip de casa nostra serà l'Organyà, que juga a casa contra el Cervera a partir de les sis de la tarda.