L'italià Matteo Trentin (Quick Step) es va imposar a l'esprint en la tretzena etapa de la Vuelta, entre Coín (Màlaga) i Tomares (Sevilla), de 195,1 km, jornada de transició en què el britànic Chris Froome (Sky) va mantenir el mallot de líder.

Trentin va signar la seva tercera victòria en l'edició actual i la cinquena del seu equip, en un esprint que va dominar del principi al final. L'italià va marcar un temps de 4h.25.13 i es va imposar davant del seu compatriota Gianni Moscon (Sky) i del danès Soren Andersen (Sunweb).

Dues jornades decisives

L'etapa d'ahir era de transició abans de l'arribada d'avui a la muntanya. Els cims de categoria especial de la serra de la Pandera i de l'alt de l'Hoya de la Mora a Sierra Nevada tanquen aquest cap de setmana la segona setmana de Vuelta, amb una exigent doble cita en què més d'un pot dir adéu a les seves opcions de lluitar pel mallot vermell final.

Dos dies en què, d'una banda, el britànic Chris Froome i els seus companys intentaran mantenir la supremacia i el control de la cursa, mentre que els seus rivals, amb l'inconformista Alberto Contador, intentaran fer el possible per indagar en alguna de les seves debilitats i treure'n tot el partit que els sigui possible. De fet, Froome espera atacs dels rivals: «El final a la Pandera és duríssim, Nibali i Contador atacaran, correran de manera agressiva, però tinc un equip fantàstic i confio en els meus companys. Sierra Nevada també serà complicat, a 2.500 metres d'alçada, al final d'una setmana que és molt dura».