El primer equip del Club Bàsquet Martorell, vigent campió de la Lliga Catalana EBA, encetarà el curs davant l'Actel Força Lleida aquest migdia (12.30 h, Pavelló Esportiu Municipal), en què disputarà el primer partit de la Lliga Catalana LEB.

L'entrenador del conjunt martorellenc, Adrià Alonso, assegura que arriben amb moltes ganes a la trobada, però «mesurant l'exigència». La plantilla blava no podrà ser-hi al complet, ja que Deng Mayot i Dani Garcia són dubte de cara a aquest migdia, mentre que James Siakam, l'últim fitxatge de l'equip blau, encara és al Canadà, on espera l'autorització per volar a terres catalanes.

Ara per ara, els martorellencs estan encaixant les noves incorporacions, fent adaptar una nova manera d'entrenar i tenint en compte la demanda física que requereix aquesta nova etapa. «Estem coneixent-nos, ens hem d'adaptar i hem de posar la maquinària a punt a poc a poc», destaca Alonso.

L'adaptació de l'equip a la categoria i l'encaix de les peces noves, explica el tècnic martorellenc, és ara com ara la seva prioritat. Tot sense perdre de vista el factor competitiu que volen afegir al partit d'aquest migdia: «És un partit de pretemporada, ells són un equip superior, però intentarem competir el màxim possible. No descartem res, volem que la gent comenci a veure el que volem que sigui aquest equip». L'Actel Força Lleida disputarà el segon partit de la pretemporada després d'ensopegar davant el Bàsquet Manresa, en un matx que es va disputar a Artés (73-63). Precisament, els lleidatans i el CB Prat, rivals dels martorellencs en la fase prèvia de la Lliga Catalana LEB, són els finalistes de les dues edicions anteriors de la competició, en què el triomf va ser per als pratencs.