La selecció espanyola de bàsquet va refermar el seu paper de gran favorita per revalidar el títol de l'Eurobasket i va passar per damunt de la República Txeca de la mateixa manera que havia fet amb Montenegro el dia anterior. L'equip de Scariolo en va tenir prou amb uns primers minuts encertadíssims de Pau Gasol (13 punts) i Ricky Rubio (14) per deixar enrere un rival que aviat va veure que s'haurà d'esmerçar més en altres cites.

El tècnic italià només va poder reservar un Abrines que al matí havia passat proves mèdiques de resultes d'una acció de divendres i només va haver de patir pels primers set punts del txec Kriz. Tot i uns primers minuts del segon període no gaire atractius, la realitat va ser que Espanya va poder rotar sense patir en cap moment i ja va assolir una diferència de 33 punts a l'inici de la segona meitat, amb l'entrada del gran dels Gasol, que deixava el duel sense cap interès. D'aquesta manera, tots els jugadors van poder jugar i només Guillem Vives va quedar sense anotar cap punt.

En el mateix grup, Montenegro va superar per 72-48 Hongria i Croàcia va fer el mateix amb Romania (74-58). Avui Espanya descansa i s'enfrontarà demà a Romania, a les 19.30 hores.

Als altres grups, a l'A lidera Eslovènia, que va superar Finlàndia per 78-81. A més, Polònia, 91-Islàndia, 61 i Grècia, 87-França, 95. Al B, Itàlia va vèncer per 66-78 Ucraïna i Alemanya, per 57-67 Geòrgia. A més, Israel, 73-Lituània, 88. Finalment, al D, mana la sorprenent Rússia després de vèncer Sèrbia per 75-72. A més a més, Letònia va apallissar Bèlgica per 92-64 i Turquia va superar la Gran Bretanya (70-84).