ARTÉS b/navàs viscolA

El Navàs Viscola, que competirà a Primera Catalana, es va imposar a l'Artés B, que ho farà a Segona, en el partit inaugural de l'edició d'enguany de la Copa Bages (59-63). En la primera part els jugadors navassencs van ser els clars dominadors del partit i van arribar al descans amb dotze punts de marge (19-31). En la segona meitat, el Navàs va baixar en defensa, i això ho va aprofitar un Artés molt encertat en el llançament exterior (va anotar nou triples en la segona part) per posar-se tres punts per davant en l'electrònic. Després, en sortir d'un temps mort, els navassencs van clavar un parcial de 0-13 que, tot i l'empenta final dels artesencs, els va donar el triomf. REDACCIÓ

asfe/artés b

L'Artés B es va refer de la derrota del dia anterior amb un triomf davant el conjunt amfitrió de la Copa Bages, l'Asfe Sant Fruitós (55-62) en un duel entre dos equips que militen a Segona Catalana. En el primer quart els artesencs van dominar amb claredat davant uns locals que es mostraven tous en defensa. En el segon període els fruitosencs es van refer i van aconseguir situar-se dos punts per sota a la mitja part de l'enfrontament (29-31). En el tercer quart l'Artés va estar molt encertat en el llançament exterior i va tornar a escapar-se (39-51). En els darrers deu minuts, els locals van lluitar per intentar remuntar, però no ho van aconseguir i el triomf va ser per als artesencs. El darrer partit del grup A es juga avui a partir de les 12.30 h i enfronta l'Asfe i el Navàs. En cas de triomf visitant, els navassencs serien finalistes de la competició, i si guanyen els locals hi hauria triple empat i el finalista es decidiria per la diferència de punts. REDACCIÓ

la salle manresa/beep berga

La Salle Manresa, que enguany competirà a Primera Catalana, es va imposar al Beep Berga, que ho farà a Segona, en el primer partit del grup B de la Copa Bages (66-53). En la primera part els manresans van agafar un avantatge important en el marcador. En la segona meitat els berguedans van intentar remuntar i es van posar a només quatre punts quan faltaven sis minuts per al final, però llavors van fallar dues cistelles clares i els bagencs van tornar a escapar-se per endur-se el primer triomf. REDACCIÓ

LA SALLE MANRESA/SANTPEDOR

La Salle Manresa es va convertir en el primer finalista de la Copa Bages després de vèncer el Santpedor, equip de Tercera Catalana que va mostrar una bona imatge (76-57). En la primera meitat hi va haver igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant. Es va arribar a la mitja part amb un resultat bastant ajustat. En la segona part els jugadors manresans van demostrar la seva superioritat i van obtenir la victòria i el bitllet per a la gran final de la competició. Avui, a partir de les 16 hores, berguedans i santpedorencs disputaran el darrer partit del grup, i qui guanyi disputarà el partit pel tercer i quart lloc el proper diumenge 10 de setembre a partir de les 10.45 del matí. REDACCIÓ