Va acabar el primer partit lesionat (no va jugar en tota la segona meitat) i va jugar minvat el duel següent. Però en el seu tercer partit a l'europeu, Adam Hanga va demostrar el seu millor nivell i va conduir Hongria cap al seu primer triomf al torneig: 85-73 a la República Txeca. Un triomf històric. Feia 38 anys que Hongria no guanyava un partit en una fase final d'un Eurobasket.

L'exmanresà Hanga, fitxat pel Barça aquest estiu, va signar una actuació espectacular i va fregar el triple-doble amb 31 punts, 8 rebots i 8 assistències. Davant, el millor txec va ser un altre jugador amb passat al Nou Congost: Patrik Auda va anotar 15 punts i va arribar als 19 de valoració.

De la resta de la jornada va destacar el triomf de Letònia davant Gran Bretanya (97-92), amb 28 punts de Kristaps Porzingis. Al conjunt britànic, l'exmanresà Kieron Achara va anotar 5 punts en gairebé 15 minuts.

A més, Rússia es va mantenir invicta en derrotar Bèlgica per 67-76 amb 20 punts d'Aleksei Shved. Croàcia va superar Montenegro per 72-76, i Sèrbia va vèncer Turquia per 80-76.