El central de l'Espanyol Sergio Sánchez ha afirmat en la seva presentació, aquest migdia a l'estadi de Cornellà-el Prat, que el seu pensament és retirar-se com a blanc-i-blau i ha insistit que per a ell "és un orgull tornar a casa meva a defensar els meus colors, estic molt content".

El futbolista, que arriba cedit pel Rubin Kazan rus fins al final de temporada, ha revelat que l'entitat catalana "era una de les dues opcions" que tenia per tornar a la Lliga. "Una vegada va sortir l'Espanyol no ho vaig dubtar. Arribo amb la il·lusió d'un nen que va a debutar", ha asseverat.

Sergio Sánchez torna a l'Espanyol, ha comentat, més madur com a professional. "Vinc a donar el màxim. L'experiència et permet tenir qualitats més encertades", ha dit. El futbolista pot actuar en l'eix de la defensa i en el lateral i la seva demarcació la decidirà el tècnic: "Jo sóc central, però vinc a ajudar on sigui".

El del planter ha vist a un club canviat des de l'arribada de Chen Yansheng a la presidència: "El projecte esportiu és ambiciós. S'està treballant molt bé des del planter fins al primer equip". De tota manera, ha apuntat que, malgrat il·lusionar-se per entrar a Europa, "la competició està molt difícil".

Finalment, Sergio Sánchez ha reconegut que no està en un moment del tot òptim per ser titular en el derbi del Camp Nou. "Cal ser realistes i vinc de deu dies sense treball físic. Em trobo bé, però hi ha companys que s'estan entrenant al màxim. El míster ha de valorar-ho", ha afirmat.