L'Igualada no va poder començar amb bon peu la temporada i va caure derrotat per l'Alpicat a les Comes en un partit en què es va notar la falta de circulació i de rapidesa de pilota en els darrers metres per trencar l'ordenada defensa lleidatana, que va resistir imbatuda fins més enllà del minut 90 de partit.

La primera meitat va ser molt oberta i tots dos conjuns s'haurien pogut avançar en el marcador. L'oportunitat més clara de l'Alpicat va arribar en una rematada qu es va estavellar al travesser de la porteria de Lledó. L'Igualada, però, també hauria pogut marcar en una acció que va finalitzar amb Martí Just tot sol davant del porter Crisostomo, però aquest va reaccionar amb valentia i va evitar que els anoiencs s'avancessin en el marcador.

A la segona part, l'Alpicat encara va fer un pas més enrere i es va limitar a llançar pilotes llargues perquè les baixés el seu davanter Vendrell i pogués retenir-les una estona sense haver de patir. L'equip local de Dani Gimeno va tenir algunes arribades, però van ser ben avortades pels visitants que, a més, es van avançar un quart d'hora abans del final, quan Iván Martínez, que havia entrat des de la banqueta, va treure partit d'una contra molt ben elaborada per donar els punts al seu equip.