El nedador del Club Natació Castellet Jordi Romero es va proclamar campió de la tercera edició de la Travessa Tàrraco d'Aigües Obertes, que es va fer aquest diumenge i va recórrer les cinc platges tarragonines (Platja Llarga, Capellans, Savinosa, Arrabassada i Miracle). Amb aquesta victòria, Romero se situa líder provisional del Circuit Català de Travesses d'Aigües Obertes.

Romero va completar els 4.100 metres de recorregut en un temps de 48'04'' i va superar Mario Guillem (CN Terrassa), que va ser segon i va aturar el cronòmetre en 48'26''. Per la seva banda, Nemo Remesar (CN Atlètic Barceloneta) va completar el podi amb un registre de 48'30''. En onzena posició va creuar la línia d'arribada el manresà Gerard Velasco (CN Ter-rassa), que va ser el millor en la categoria júnior amb un temps de 55'47''. I en 40a plaça i novena en màster +50 va finalitzar Josep M. Nadal (CN Minorisa), amb un registre d'1:18'26''.

Laura Rodríguez guanya en noies

En la categoria femenina, la vencedora va ser la infantil del CN Igualada Laura Rodríguez, que va aturar el cronòmetre en 50'04''. En quart lloc general i segon infantil va arribar la manresana Queralt Velasco (CN Terrassa) amb un temps de 55'32''. Cinquena i tercera respectivament va ser Janna Blaya (CN Igualada) amb un registre de 55'46''.

Pel que fa a la Travessia dels petits, la nedadora del CN Igualada Jèssica Rodríguez va completar els 800 metres de recorregut amb un temps de 9'16'', que li va permetre classificar-se tercera en la seva categoria i novena a la general d'un total de 44 participants.