L'ICL Manresa es desplaça aquesta tarda fins a l'Hospitalet de Llobregat per enfrontar-se al conjunt local en la seva estrena la Lliga Catalana LEB (20h). Un partit amb entrada gratuïta que es disputa al pavelló municipal del Centre i que enfrontarà dos equips de diferents categories: els locals juguen a LEB Plata.

Tot i que es tracta del primer partit oficial, i que Aleix Duran va dir després de l'estrena a Artés que l'afrontaria amb ambició, els jugadors de l'equip van fer una triple sessió de preparació.

El partit servirà per veure en acció la darrera incorporació de la plantilla manresana, l'ala-pivot britànic Ashley Hamilton, fitxat la setmana passada i que va arribar a Manresa dijous, tres dies després del partit de debut.

Retrobament amb Kody

El conjunt del Baix Llobregat ha fet sis incorporacions fins ara, entre les quals destaca l'exmanresà Johan Kody, que ha jugat a Alacant, Albacete i Zamora des que va deixar Manresa fa tres anys. Les altres novetats són Pol Bassas, Mauricio Cheda, Iván García, Devin Schmidt i Shota Gelazonia. A més, continuen Xavi Guía, Javi Rodríguez i Edgar San Epifanio, fill de l'exbarcelonista Epi.