El nou central de l'Espanyol Sergio Sánchez va afirmar ahir, en la seva presentació a l'estadi de Cornellà-el Prat, que el seu pensament és retirar-se com a blanc-i-blau i va insistir que per a ell «és un orgull tornar a casa meva a defensar els meus colors, estic molt content».

El futbolista, que arriba cedit pel Rubin Kazan rus fins al final de temporada, va revelat que el conjunt blanc-i blau «era una de les dues opcions» que tenia per tornar a la lliga espanyola. «Una vegada va sortir l'Espanyol no ho vaig dubtar. Arribo amb la il·lusió d'un nen que va a debutar», va assegurar el mataroní.

Sergio Sánchez torna a l'Espanyol, segons va dir, més madur com a professional. «Vinc a donar el màxim. L'experiència et permet tenir qualitats més encertades», va dir el polivalent futbolista, que pot jugar a l'eix de la defensa i en el lateral: «Jo sóc central, però vinc a ajudar on sigui».

Format al planter de l'Espanyol, Sergio Sánchez va veure un club molt anviat des de l'arribada de Chen Yansheng a la presidència: «El projecte esportiu és ambiciós. S'està treballant molt bé des del planter fins al primer equip». De tota manera, va apuntar que, malgrat que la il·lusió és poder competir per entrar a Europa, «la competició és molt difícil».