Nil Pallarès, en la categoria de 50 centímetres cúbics, i Nahuel Santamaria, en la dels 65, tots dos del Moto Club Llívia, es van imposar en les respectives categories de l'enduret que es va disputar a la vila cerdana, pertanyent a la Copa Catalana i que va aplegar uns cent participants.

La cursa, organitzada pel Moto Club Llívia, va ser un èxit de participació i també d'espectacularitat, pels gran paratges enmig dels Pirineus en què va tenir lloc.

Pel que fa a les victòries dels pilots de Llívia, Santamaria té més a prop el títol de la categoria de 65 cc ja que disposa de vint punts de diferència respecte del segon classificat, Eyal Efroni. Les posicions del podi les van completar Ares Zanon i Pol Guerrero, del Moto Club Igualada. Després de guanyar, va explicar que «el ral·li m'ha agradat molt, enmig d'un paisatge espectacular. La cursa m'ha anat molt bé, ja que he quedat primer amb gairebé vint segons respecte del segon».

En els 50 cc, Pallarès va assolir el tercer triomf consecutiu i és líder destacat de la classificació general. El pilot de Bellver va ser el més ràpid en totes les especialis del dia, davant d'Aitor Campamà, que va quedar segon, i d'Oleguer Riba, que es va classificar tercer. Pallarès es va declarar molt content i va voler agrair la bona feina feta pel seu club en les tasques organitzatives.

Més podis de casa nostra

En la resta de categories hi va haver llocs al podi de pilots de les nostres comarques. Kevin Cabra, del Moto Club Can Taulé, va ser segon en la categoria sub-16; Jan Olivera, del mateix equip, va ocupar el tercer lloc en la de 85 cc cadet; i el seu company Jordi Galera va quedar segon en l'oberta. Finalment, Emma Blanxer, de l'MC Llívia, va ser tercera en la cursa femenina. La propera cursa de la Copa Catalana d'endurets es farà a la Clua.