La selecció estatal d'hoquei patins, amb el jugador surienc del Liceo Edu Lamas a les seves files, jugarà demà els quarts de final del mundial, inscrit en els World Roller Games que s'estan disputant aquests dies a la ciutat xinesa de Nanjing. Espanya, entrenada per l'argentí Alejandro Domínguez, va haver de patir més del compte per derrotar Moçambic per 3-2, amb la qual cosa es va assegurar un primer lloc del grup molt disputat, ja que el dia anterior també va guanyar Xile per un gol de diferència. El rival en l'antepenúltima ronda serà una Colòmbia que es perfila com a inferior.

Ahir, Moçambic va ser una pedra de toc molt dura que es va avançar en el marcador gràcies a un gol de Nuno Araujo, al minut 8. Espanya es va llançar a l'atac i, després de vuit minuts de lluita, va igualar mitjançant Raül Marín. A l'inici de la segona part, Pau Bargalló semblava que donava l'avantatge definitiu als hispans, però novament Moçambic, mitjançant Freddy Saraiva, va igualar l'enfrontament. Per sort per als espanyols, un minut després Jordi Adroher va fer el gol de la victòria, tot i que la diferència mínima es va mantenir fins al final.