César Luis Menotti, entrenador campió del món amb l'Argentina el 1978, va dir ahir que l' albiceleste va ser «un espant» en l'empat davant Veneçuela (1-1) en la setzena jornada de la fase de classificació per al Mundial de Rússia 2018.

«La veritat és que va ser un espant; veure tot això va ser un espant. Jo vaig jugar dos partits contra Veneçuela: a Caracas vam guanyar 7-0 i a Rosario, 11-0. 18 gols en dos partits. I ara he de veure que ens costa guanyar Veneçuela; alguna cosa no va bé», va dir Menotti al canal Fox Sports.

«El futbol és com el tango, no es pot anar corrent tot el temps. El futbol té pausa, té acceleració, té ritmes, té canvis. L'Argentina va jugar des del vertigen, i aquest és el pitjor enemic d'un futbolista», va afegir l'exentrenador del Barcelona i l'Atlètic de Madrid.

Menotti també va criticar el seleccionador, Jorge Sampaoli, i va dir que li falta «experiència». «No és el mateix dirigir el Sevilla que l'Argentina. Sobretot si tens Messi. Posen drons, fan xerrades, posen catorze tipus a treballar i, quan agafa la pilota, Messi surt corrent cap al davant a veure si els pot driblar tots, és molt difícil», va concloure.

L'Argentina va empatar dijous passat sense gols amb l'Uruguai, i aquest dimarts també va empatar (1-1) amb Veneçuela al Monumental de Buenos Aires. Dos resultats que, quan queden dues jornades per al final de la fase de classificació mundialista, deixen l' albiceleste cinquena, amb 24 punts, darrere del Brasil (ja classificada amb 37 punts), l'Uruguai (27), Colòmbia (26) i el Perú (24). La segueixen Xile (23), el Paraguai (21), l'Equador (20), Bolívia (13) i Veneçuela (8). Actualment ocupa el lloc que permet jugar una repesca davant Nova Zelanda. El 5 d'octubre rebrà el Perú i el 10 del mateix mes visitarà l'Equador.