El CB Martorell afronta avui el seu segon i últim partit de la fase prèvia de la Lliga Catalana LEB, contra el vigent campió de la competició, el CB Prat (19 h). El duel servirà al conjunt martorellenc de nou de test davant un equip de categoria superior, com el primer de la competició, que va perdre davant el Força Lleida (78-93).

El millor jugador d'aquell partit va ser Álex Mazaira, vinculat de l'ICL Manresa, autor de 25 punts després d'un únic entrenament amb els seus companys. «Tot i la derrota, va ser millor del que esperàvem, perquè encara ens falta trobar sinergies a la pista», explica Mazaira, que detalla el seu rol: «Tinc papers diferents en els dos equips. A Martorell he d'intentar liderar l'atac. Tot i tenir només 20 anys, l'experiència d'haver jugat al Barça fa que hagi d'ajudar més els meus companys».

L'Andorra derrota el Joventut

En Lliga Catalana ACB, el MoraBanc Andorra va derrotar ahir el Divinas Joventut (68-80) en la semifinal. La federació catalana va convertir l'amistós entre els dos equips a Sant Julià de Vilatorta en la prèvia: l'Andorra jugarà la final amb el Barça el 26 de novembre.