El Reial Madrid busca avui el seu primer triomf de local en lliga, davant un Llevant en bona línia. Els blancs intentaran estendre la dinàmica positiva després de les aturades per partits de selecció. En aquesta ocasió, Zinedine Zidane respira tranquil i, excepte un ensurt de Dani Ceballos amb la selecció espanyola sub-21, cap jugador va tenir un contratemps.

Tot i això, amb set partits en 22 dies, Zidane optarà per les rotacions: Kiko Casilla es perfila titular a porteria i Theo Hernández, al lateral esquerre. A més, recupera els centrals Varane i Vallejo. En canvi, continua tenint Cristiano Ronaldo sancionat i amb un partit més encara per complir.

En el següent partit de la jornada, el València rep a Mestalla l'Atlètic de Madrid en un duel entre dos equips igualats en la classificació i en què tots dos buscaran un triomf per no distanciar-se de la zona alta.

El Getafe guanya el derbi

El Getafe es va apuntar per a la seva història particular l'honor de d'endur-se el triomf en el primer derbi que el va enfrontar amb el Leganés en la màxima categoria del futbol espanyol (1-2). Arambarri i Álvaro van anotar els gols visitants, mentre que Guerrero marcava pel Leganés la diana que situava l'empat provisional.