La nou trident del PSG, format per Mbappé, Cavani i Neymar, va signar ahir la golejada de l'equip parisenc (1-5), davant del Metz, en la cinquena jornada de la lliga francesa. Va ser el partit del debut de Kylian Mbappé: el davanter, de 18 anys i cedit pel Mònaco amb una opció de compra obligatòria de 180 milions d'euros, va ser la gran atracció de la jornada.

Mbappé i Neymar, l'altre gran protagonista del mercat d'estiu, van formar, amb l'uruguaià Edison Cavani, autor de dos dels cinc gols dels seus, un trident de luxe al París. Els tres van demostrar la seva enorme qualitat i una bona connexió. El trident del PSG va lluir al camp del Metz, amb un Neymar amb més visió de joc i més llibertat de moviments que al Barça. L'exblaugrana no juga enganxat a la banda, es mou per tot el flanc d'atac.

De les seves botes va néixer el primer gol del PSG: Neymar va servir una pilota en profunditat a Cavani pel 0-1. Poc després el Metz empatava. Però l'expulsió d'Assou-Ekotto va desequilibrar el duel a favor dels visitants.

Mbappé, Neymar i Cavani van marcar els gols que situaven el 1-4 en el marcador abans que el brasiler Lucas Moura arrodonís la golejada (1-5).

En l'altre partit de la cinquena jornada, disputat ahir, el Lille va empatar amb el Bordeus (0-0). El PSG segueix líder de la classificació, amb 15 punts en cinc partits, 19 gols a favor i tres en contra.