El Club de Futbol Igualada va encaixar la segona derrota en les dues primeres jornades del grup 2 de Primera Catalana. En aquesta ocasió, els anoiencs es van desplaçar al complicat camp de l'Andor-ra, on van caure per un resultat final de 2-0.

Els jugadors locals van fer valer el factor camp i es van avançar en el marcador al minut 34. Aláez va recuperar la pilota, va conduir el contraatac i va assistir entre els centrals a Nazzaro, que va definir a la perfecció. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

En la segona meitat, els andor-rans van fer el segon gol, al minut 61. Pujol va fer una passada llarga cap a Cristian Martínez, que va encarar el porter rival i va superar la seva sortida. Tot seguit, els locals es van mostrar sòlids i van tombar qualsevol intent de remuntada dels visitants per endur-se els tres punts.

En els altres partits de la jornada, el Tortosa i el Valls van empatar a zero, l'Alpicat i la Rapitenca van igualar a un i el Viladecans va vèncer al camp de l'Unificació Bellvitge (0-1). En la propera jornada, els igualadins visitaran el camp de les Borges Blanques, el diumenge vinent a les 17 hores.

Avui, torn per al CE Manresa

El CE Manresa juga avui a les cinc de la tarda al camp del Vic. En el derbi de l'eix transversal, els jugadors bagencs provaran de ratificar les bones sensacions demostrades a la segona part del duel inaugural contra el Castellar (3-1) al Nou Congost.