La palista del Cadí Canoë-Kayak Núria Vilarrubla va aconseguir l'or en la prova de Canoa C1 femenina, corresponent a la Copa del Món de Canoe Slalom disputada aquest cap de setmana al Parc Olímpic de la Seu d'Urgell.

La capital de l'Alt Urgell va acollir ahir les semifinals i finals de la última prova del circuit. Concretament es van disputar les modalitats de canoa doble masculina, canoa dones, caiac homes i Extrem caiac homes i dones.

En la prova de canoa dones, la palista local Vilarrubla es va imposar a les seves rivals i ja es quarta en el rànquing de la Copa del Món. Vilarrubla va dominar amb un temps (108,37 segons) que li permetia erigir-se com a campiona de la cinquena Copa del Món de la temporada. Després de la prova, la palista de la Seu va declarar sentir-se molt satisfeta pel bon resultat i per haver revalidat l'or de l'any passat. «Estem afrontant la línia final d'aquesta temporada i estic molt contenta de sortir reforçada d'aquesta prova, sobretot a casa, i compartir-ho amb els meus, que és el més important».

D'altra banda, la també piragüista del Cadí Annebel van der Kniff va tancar la seva participació en la prova amb la desena posició en registrar un temps de baixada de 117,79 segons.