Un any més ha sigut el municipi de Sant Fruitós de Bages el que ha acollit el torneig de la Copa Bages, que sempre és la posada a punt per a tots els equips que estan a punt d'iniciar les seves respectives competicions regulars.

La final d'enguany la van disputar el CB Navàs i La Salle, un duel molt anivellat que es va decidir amb una cistella dels navassencs a l'últim segon.

Durant la primera meitat van ser els de Navàs els que van portar la iniciativa del matx, tot i així, els manresans no van permetre que marxessin en el marcador i van encarar la mitja part amb un mínim 35-30 per als navassencs.

Però va ser a la represa quan els conjunts es van intercanviar els papers. La Salle va ser capaç de dominar el joc fins a capgirar el resultat; tot i així els de Navàs tampoc van despenjar-se del partit. Un estira-i-arronsa al final del tercer període va portar el partit a un cara o creu al darrer quart.

Amb l'electrònic a 44-44 es van iniciar els darrers 10 minuts, que declararien el campió del torneig.

Amb la sortida del darrer quart tot apuntava que serien els manresans els que acabarien gua-nyant el partit, ja que a falta de només 2 minuts tenien un marge de 8 punts a favor. Tanmateix, els de Navàs van saber aprofitar les errades manresanes per tal de clavar un parcial de 9-0 i aconseguir el triomf sobre la botzina.

Aquesta temporada ambdós equips jugaran a la categoria de Primera Catalana i serà d'aquí a tres jornades quan aquests conjunts bagencs s'hauran de tornar a veure les cares.