El conjunt de l'Asfe Sant Fruitós es va veure les cares amb un poderós Cerdanyola en la final de la Copa Bages femenina, en què, tot jugar-se a la pista de l'Asfe, les locals es van veure contundentment derrotades (40-73).

Les bagenques van iniciar el matx plantant cara a un dels millors equips de Copa Catalunya, (una categoria per sobre on juga l'Asfe). Jugant de tu a tu van aconseguir no despenjar-se en l'electrònic i poder competir durant gairebé tota la primera meitat contra el potent i renovat equip sènior del Club Bàsquet Femení Cerdanyola, que s'ha marcat com a objectiu l'ascens de categoria.

No obstant això, va ser a les acaballes del segon període quan el talent i l'encert de les jugadores de Cerdanyola van clavar un parcial de 0-9 que les posava 11 punts per sobre i aconseguien així un avantatge considerable que trencaria el partit en benefici del conjunt que jugava com a visitant.

A la represa el control i el domini van ser únicament de les noies del Vallès Occidental, que es van mostrar molt superiors físicament i atlèticament, així com molt més encertades de cara a cistella.

Una victòria més que merescuda per al sènior del CBF Cerda-nyola, va ajudar les del Bages a acabar de preparar la pretemporada, ja que tot i la noticiable fatiga de les jugadores de Sant Fruitós mai van deixar de lluitar i van oferir una bona imatge carregada d'intensitat i actitud, que deixa bones sensacions al vestidor de l'entrenador Nil Llobet abans d'estrenar una nova temporada.