L'Igualada HC va aconseguir un triomf per la mínima davant el Lloret en l'estrena de la Lliga Catalana. Els arlequinats, molts superiors en alguns trams, no van poder sentenciar el partit abans per la seva manca d'encert.

El partit va començar favorable als homes de Ferran López: Sergi Pla enviava dues rematades al pal en els primers set minuts. Dos avisos que van donar pas al gol, al minut 19, obra de Gerard Miquel, el jove fitxatge de l'Igualada. I dos minuts i mig més tard, Lluís Grau veuria la targeta blava per enganxar amb l'estic un jugador igualadí. La falta directa la va executar de manera magistral Sergi Pla, que va posar el 2-0 al marcador. I, mig minut després, Elagi Deitg aturava un penal.

A la segona part, les ocasions es van anar succeint en una i altra porteria, però el marcador continuava sense moure's, fins que a quatre minuts per al final Gallardo va fer 2-1 per al Lloret. Després d'aquest primer triomf, l'Igualada juga demà el segon partit de Lliga Catalana, a Arenys de Munt (21 h).