El Centre d'Esports Manresa es va endur la victòria davant un Sants molt combatiu (2-1). En la primera meitat, tots dos equips van estar llançats a l'atac, i en la primera mitja hora hi va haver diferents ocasions per a ambdós conjunts. En la primera, Bellido va rematar de cap al pal dret de la porteria del Sants. La rèplica la va fer Bernat, que tres minuts després va estavellar una pilota al travesser. Al minut 11, Kader, amb un xut des de la frontal, va situar l'1-0, i Roger Alsina, en una jugada individual, va situar el 2-0 a la mitja part.

A la represa els barcelonins van pressionar i van reduir diferències gràcies a Ismael, que va engaltar un fort xut a la sortida d'un córner. En una segona part més travada, els manresans van estar ordenats, van impedir ocasions clares del seu rival i es van endur els tres punts del Nou Congost.