En un diumenge sense cap partit dels favorits per guanyar la lliga anglesa, el Newcastle, que acaba de pujar aquest any de la Championship i és entrenat pel tècnic madrileny Rafa Benítez, va aconseguir el segon triomf de l'any, el primer fora de casa. La víctima va ser el Swansea, equip que va superar a la classificació, ja que els magpies tenen sis punts per quatre dels swans. Un gol de Jamaal Lascelles quan faltava un quart d'hora per al final va decidir l'enfrontament entre dos dels candidats a patir per salvar-se. Dos conjunts que es trobaran també en aquesta situació seran el Burnley i el Crystal Palace, que es van enfrontar també ahir amb victòria per als locals per 1-0. Chris Wood, al minut 3 de partit, va anotar un gol que seria decisiu.