El pilot manresà Toni Elías no va notar ahir la ressaca del triomf en el campionat de superbikes MotoAmèrica, assegurat amb el triomf de dissabte a la nit, hora d'aquí, i ahir també va vèncer la segona de les curses que s'han disputat aquest cap de setmana al circuit de la costa est dels Estats Units. Elías, que ja havia assolit la diferència de punts necessària respecte del seu company de Suzuki Roger Lee Hayden, no va voler especular i, malgrat que durant bona part de la cursa va anar en tercera posició, va superar tots els rivals i també es van endur el triomf parcial.

Així, el manresà, campió del món de Moto2 el 2010, va entrar amb gairebé dos segons de diferència respecte del segon classificat, el corredor de Kawasaki Kyle Wyman i 6,282 segons sobre el tercer classificat, precisament el mencionat Hayden. Van completar els cinc primers llocs Jake Gagne (Honda), a 11,265 segons, i Josh Hayes (Yamaha), a 12,884 segons del primer classificat.

Elías encara haurà d'esperar per tornar a casa, ja que falta un cap de setmana per tancar el campionat, que serà la setmana vinent a Alabama.