La piragüista de 27 anys del Club Cadí Canoë-Kayak Marta Martínez va finalitzar en una meritòria cinquena posició en la modalitat de K1 en la final de la Copa del Món de Canoe Slalom que es va disputar al Parc Olímpic de la Seu d'Urgell.

Ahir es va disputar l'última jornada amb les semifinals i finals en les modalitats de caiac en dones i de canoes en homes. La campiona dels Jocs Olímpics de Río, Maialen Chourraut, va brillar en el tercer i darrer dia de competició en obtenir la tercera posició, després de finalitzar la prova amb un total de 101,24 segons. L'or va ser per a la piraguïsta alemanya Richard Funk (96,82) de 25 anys i la plata per a l'australiana Jessica Fox (97,63) de 23 anys. Amb aquest resultat, la palista basca es troba en la cinquena posició del rànquing de la Copa del Món. Chourraut assegurava sentir-se molt satisfeta pel podi i ja té la mirada posada en el seu proper repte, a França, i assegura voler «tornar a tenir la sensació de què sóc ràpida i regular» a l'aigua. La palista urgellenca Núria Vilarrubla va aconseguir el dissabte l'or amb l'equip espanyol en la categoria de C1, victòria amb la qual es col·loca en el quart lloc del rànquing de la Copa del món.

Ander Elosegi va obtenir la desena plaça en la categoria C1 en aconseguir un total de 99,29 segons. Previament, en les semifinals, el palista del Santiagotarrak havia aconseguit classificar-se amb el tercer millor temps (94,83). La final, va guanyar-la l'eslové Benjamin Savsek, que va finalitzar la prova amb 94,12 segons, seguit de l'eslovac Alexander Slafkovsky (94,25) i del francés Martin Thomas (94,56).