El juvenil A del Barça, entrenat pel sallentí Gabri i pel navassenc Marc Guitart, va debutar amb victòria a la Youth League, la Lliga de Campions juvenil, davant la Juventus de Torí. A la convocatòria de l'equip blaugrana també hi va ser present el berguedà Martí Vilà, tot i no disputar cap minut.

Els blaugranes van superar per la mínima (1-0) els italians al Miniestadi, gràcies a un gol de Carles Pérez, jugador del Barça B. Els culers van dominar un partit poc vistós que es va resoldre al tram final. Els de Gabri van disposar de les millors ocasions però van topar constantment amb la bona disposició defensiva del conjunt italià.

Abans del descans, els blaugranes van disposar de dues clares ocasions de gol. La primera en una rematada de cap de Sergio Gómez que va sortir lleugerament desviada, i l'altra per part de Miranda en rematar per damunt del travesser una bona centrada de Monchu.

Al segon temps, l'entrada de Carles Pérez va donar més sensació de perill tot i la manca d'encert. Al 84, Pérez va agafar la responsabilitat i amb un xut creuat va superar el porter italià per fer el definitiu i únic gol del partit.