Estrena amb èxit en la competició del Manchester City de Pep Guardiola, que en va tenir prou amb 25 minuts per sentenciar la seva visita al camp del Feyenoord (0-4) amb gols de John Stones, Agüero i Gabriel Jesús. A la segona part, el central Stones marcava de nou i arrodonia la golejada.

Un triomf que arribava acompanyat de l'ensopegada del principal rival del City al grup, el Nàpols, que va punxar a Ucraïna davant el Xakhtar. L'equip italià no va començar bé cap de les dues meitats i en el primer minut de cada una va rebre un gol.

D'altra banda, el Sevilla, que mai no havia guanyat un partit europeu a Anglaterra, es va quedar amb la mel als llavis i va empatar a Liverpool (2-2). Els sevillans, que es van avançar amb un gol de Ben Yedder, van arribar al descans perdent. Però al tram final, Correa feia el 2-2 definitiu. Al mateix grup E, el Maribor eslovè i l'Spartak de Moscou també empataven.

I en el grup G, el Porto va començar amb mal peu, amb una derrota amb el Besiktas (1-3). En l'altre partit, el Mònaco, un dels animadors de la competició la temporada passada, només va empatar amb el Leipzig.