Aquest dissabte, a partir de les 3 de la tarda, s'inicia, al circuit francès Paul Ricard, la clàssica de 24 Hores anomenda Bol d'Or. Aquesta cursa obre la temporada del campionat del Món de motociclisme de resistència 2017-2018.

L'equip francès GMT-94 Yamaha, que té a les seves files el pilot santfruitosenc David Checa, defensa el títol mundial aconseguit fa dos mesos; completen la formació l'italià Niccolò Canepa i el francès Mike Di Meglio.

En aquesta 81a edició del Bol d'Or hi harà 59 equips a la sortida. David Checa i els seus companys tindran com a principals rivals l'equip Suzuki Endurance Racing Team, amb la nova GSX-R 1000; l'equip austríac oficial YART Yamaha; i els dos equips Honda, el FCC TSR Honda France i l'Honda Endurance Racing.

2 Hores en terra a Sant Vicenç

Tot Moto Bages Sud i MC Can Taulé organitzen avui, dissabte, les primeres 2 Hores de resistència en terra de Sant Vicenç de Castellet, al camp del Rubió (direcció Pont de Vilomara), en un circuit amb algunes dificultats. La cursa s'iniciarà a les 5 de la tarda. Més infomació a www.motoclubct.cat.