En la resta de partits d'ahir a la Primera Divisió, el València i el Llevant van empatar en el derbi valencià (1-1). Un resultat que deixa invicte els dos equips de la capital valenciana després de quatre jornades de lliga.

Ambdós conjunts van signar un derbi molt igualat, en el qual la intensitat va prevaldre per damunt de la qualitat en el joc. Els gols van arribar a la primera part. El primer a colpejar va ser el València gràcies a un gol de cap de Rodrigo. Tot i això, el Llevant va reaccionar i al minut 41 Bardhi feia l'1-1 en un xut ajustat al pal després d'un gran control amb el pit. A la segona part, el control va ser del València però el matx es va mantenir igualat.

D'altra banda, el Betis va sumar la segona victòria davant el Deportivo, equip que encara no coneix el triomf en aquesta lliga. Joaquín Sánchez, amb dos gols, un en cada part, va donar els tres punts al seu equip. Els locals, sense fer un gran partit, van merèixer més la victòria, ja que els visitants no van arriscar gaire, tot i equilibrar el partit a la primera part.

Els verds-i-blancs van anotar el primer gol abans que es complís el primer quart d'hora de joc. Tot i això, Fede Cartabia igualava el matx per als gallecs abans del descans. A la segona part, el Betis va ser superior i Joaquín va fer el 2-1 en una bona jugada combinada a quinze minuts del final.