El Cadí la Seu espera disputar el primer partit oficial de la temporada, la final de la Lliga Catalana de LF1 davant l'Spar Citylift Girona, amb tot el bloc sencer i després de quatre assajos, el darrer dels quals va finalitzar amb una ajustada derrota a Tarba. El club de la capital de l'Alt Urgell espera que durant aquesta propera setmana es pugui incorporar a la disciplina de l'entitat l'ala pivot jamaicana Shereesha Richards.

El club ha tingut moltes dificultats per obtenir el visat i els permisos laborals necessaris. Alhora, també haurien d'estar a disposició de Bernat Canut tant la 'combo' Macarena Rosset com la pivot Georgina Bahí, que per precaució no van jugar contra el TGB, on les urgellenques van caure per 61-58.

El Cadí va collar més i millor en defensa i va millorar molt en atac, assaltant amb un criteri més clarivident la defensa local. La igualtat va ser superior, tot i que el triomf gairebé mai no va perillar per a un Tarba que es va mostrar millor en els compassos finals de l'enfrontament.