La berguedana Núria Picas, que fa tres setmanes va complir el seu somni i es va proclamar campiona a l'Ultra Trail del Montblanc, va finalitzar en segona posició a l'Ultra Pirineu, ja que va completar els 110 quilòmetres de recorregut amb un temps de 14:41:45 h. Picas, que va creuar la línia de meta a la plaça Catalunya de Bagà amb una bandera amb el lema «Democràcia», a favor del referèndum, només va poder ser superada per la basca Maite Maiora, que va aturar el cronòmetre a 14:22:19, gairebé vint minuts abans que la berguedana. Amb aquesta victòria, Maiora va sumar un èxit més en una de les millors temporades de la seva trajectòria com a corredora.

En categoria masculina, Pablo Villa va ser el primer d'arribar a Bagà. El corredor de Lleó, que fa dos anys va haver d'abandonar a mitja cursa, va anar de menys a més i va marcar un registre de 12:30:19h. L'atleta rus Dmitry Mityaev va discutir el triomf a Villa, però finalment va ser segon, amb 3'27'' de retard. El francès Aurelien Dunand-Pallaz, amb un temps de 12:44:15, va completar el podi de la mítica prova d'ultra resistència de Catalunya.