L'Eternam Manresa va imposar-se al CCR Castelldefels després d'una impecable primera meitat (5-3). Els homes de Jordi Rozas van disputar uns primers vint minuts molt bons. Els manresans van dominar el joc i van superar tant en atac com en defensa un CCR desaparegut.

Els jugadors de casa van obrir el marcador després de transformar un magistral contraatac mitjançant Pau Albacete al minut 5. Els locals no van abaixar el ritme i, al cap de sis minuts, Muñoz, amb una espectacular rabona, va mpliar les distàncies amb el 2-0. Tres minuts més tard, gràcies a un efectiu xut llunyà, Gordillo va ampliar les diferències davant d'un CCR Castelldefels sense reacció. En una acció individual, Marc Fernández va encarrilar els tres punts pels locals abans d'arribar al descans amb el 4-0. Els visitants van reaccionar i van deixar el partit obert reduint distàncies quan només quedaven 5 segons, 4-1.

A la represa els manresans van notar el desgast físic a causa de la poca rotació, i els visitants van retallar distàncies fins arribar al 4-3. Tres minuts abans del final, Pau Albacete va sentenciar el partit (5-3) amb un xut exterior.