Entre el vencedor de la novena edició de l'Ultra Pirineu, Pablo Villa, i el darrer a completar el recor-regut, Ánchel Sobirás, hi va haver gairebé 17 hores de diferència i 600 participants. En total, 602 corredors van acabar el trail més exigent: 110 quilòmetres de recorregut pel parc natural del Cadí-Moixeró. Un circuit que només el 63% dels inscrits va poder completar amb èxit: dissabte, 950 corredors havien pres la sortida.

Quan va arribar l'últim finisher, Sobirás, a la línia de meta de la plaça Catalunya de Bagà l'esperaven desenes d'aficionats i el vencedor de la prova, Pablo Villa, que havia creuat l'arribada la tarda abans. Tots dos, això sí, tenien les mateixes sensacions: emocionats, alegres i satisfets d'haver complert un somni.

Entre els destacats de l'Ultra Pirineu, el berguedà Ivan Camps va aconseguir ser cinquè, el moianès Gerard Morales va acabar setè i el berguedà Marc Vilà va ser dissetè. A més, el gironellenc Marc Cribillés va acabar en la 28a posició. En categoria femenina, darrere de Núria Picas, que va ser segona, la gironellenca Judith Franch va millorar la posició de l'edició anterior i va ser cinquena.

Pel que fa a la Marató Pirineu, Kilian Jornet va batre el rècord d'una prova que van acabar fins a 778 corredors. A més, la igualadina Laura Orgué va ser segona. I respecte a la Nit Pirineu, 156 participants van sortir poc després de les quarts de nou de l'estació de la Molina per completar els 5 quilòmetres i 860 metres de desnivell positiu que la separen del cim del Niu de l'Àliga. Una prova guanyada en categoria femenina per la berguedana Clàudia Sabata.