L'Espanyol va exhibir la seva millor versió ofensiva tot i que, sobretot a la segona part, va tenir moments de relaxació davant un Deportivo que no va fer un mal partit, sobretot a partir del 2 a 0. Però un penal a favor dels locals quan el marcador era de 2 a 1, va frustrar la seva reacció.

Amb el 4 a 1 final, els espanyolistes tanquen una setmana amb set dels nou punts possibles i els gallecs en posicions de descens.

Leo Batistao va avançar l'Espanyol molt aviat (min 5). La insistència local va tenir la seva recompensa al minut 23 quan Arribas va marcar en pròpia porteria. A la represa es va canviar el guió i Borges va escurçar diferències (min 53), però un penal sobre Granero van sentenciar els gallencs (min 72). Amb el Deportivo llançat a l'atac, i ja en el descompte, Gerard Moreno va arrodonir el marcador amb el quart gol.