El Club Bàsquet Igualada va debutar aquesta temporada en el grup C-B de la Lliga EBA amb una derrota a la seva pista, en aquesta ocasió davant el Mataró Feimat, que es va imposar per un resultat final de 63-76.

En els primers deu minuts, els jugadors mataronins van fer una millor sortida a la pista i van arribar al final d'aquest període amb quatre punts de marge en el marcador (13-17). En el segon període, el conjunt visitant encara va tenir més el domini de l'enfrontament i, amb un contundent parcial de 16-31, va esborrar de la pista els jugadors igualadins, que a la mitja part de l'enfrontament perdien per dinou punts de diferència (29-48).

En la segona meitat, la tònica no va canviar gaire, i el Mataró Feimat va seguir controlant el ritme del joc. Al final del tercer quart, el marcador reflectia un resultat de 38-62, que deixava el partit gairebé sentenciat per als visitants. En els deu darrers minuts, els jugadors de la capital anoienca van oferir una petita reacció, però ja va ser massa tard i el triomf va anar a parar cap a Mataró.

En la propera jornada, el Club Bàsquet Igualada es desplaçarà a la complicada pista del Simply Olivar aragonès, que va caure a Cerdanyola en el debut (72-67). El matx es posarà en marxa el proper dissabte, 30 de setembre, a partir de dos quarts de set de la tarda.