L'Igualada va sumar tres punts d'or en un enfrontament que es va decidir quan només faltaven quatre minuts per al final. La primera part no va ser gaire productiva per a l'Igualada, al qual va costar arribar a la porteria tot i que, en defensa, l'equip es mantenia ferm.

A la represa, la situació va canviar radicalment. Els homes de Dani Gimeno van sortir molt forts i al primer minut van establir l'1 a 0, en una gran rematada amb el cap d'Aleix després d'una centrada d'Èric per la dreta. A partir d'aquí, l'Igualada va arribar amb comoditat, tot i que els davanters igualadins van desaprofitar molts ocasions. Al minut 72, hi va haver dues jugades clau: Edgar Doblas va disposar d'un contraatac sol davant el porter però aquest va avortar l'acció. A la jugada següent, el visitant Marc Blasi va empatar. Els igualadins no es van desesperar i, al minut 86, Eric va recollir una pilota dintre l'àrea rival i la va creuar fins al fons de la xarxa.