El Club Bàsquet Navàs es va estrenar a la seva pista amb una contundent victòria davant el Barberà B, al qual va derrotar per un resultat final de 88-69.

Els jugadors navassencs van anar sempre al davant en el marcador gràcies a la seva agressiva defensa, que els va permetre sortir al contraatac i anotar amb facilitat. A més, els jugadors bagencs van estar molt encertats en el llançament exterior. Tot això va fer que s'arribés al final dels deu primers minuts amb nou punts de marge en l'electrònic (25-16). En el segon període, els locals van ampliar el marge i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb tretze punts d'avantatge (51-38).

En la segona meitat, els jugadors visitants van protagonitzar una petita reacció i es van situar a només set punts al final del tercer quart. En els deu darrers minuts, els navassencs es van mostrar molt sòlids i van ampliar la renda fins als dinou punts finals. El tècnic local va poder fer descansar els seus homes més importants i donar minuts als menys habituals, sense que el triomf perillés en cap moment.

Durant el partit, l'entitat navassenca va mostrar una pancarta per tal de donar suport al dret a decidir i al referèndum que s'ha de celebrar el proper diumenge 1 d'octubre. En la propera jornada, el Club Bàsquet Navàs Viscola visitarà la complicada pista de La Salle Manresa, en el derbi bagenc del grup 1 de Primera Catalana. El matx es posarà en marxa el proper dissabte, 30 de setembre, a partir de tres quarts de sis de la tarda.