L'Araberri, el Barça B, el Prat i el Breogán van debutar a la LEB Or amb victòria. Els bascos es van imposar a un TAU Castelló al qual tenen presa la mesura en les seves dues temporades a la competició (82-74). Un gran últim quart i l'aportació ofensiva del trident format per John Dee (16 punts), Kedal Edwards (19) i Fede Uclés (14) van donar la primera victòria a l'Araberri.

En el derbi català de la primera jornada, el Barça Lassa B va superar l'Actel Força Lleida (76-69). Els blaugrana, que poden ser una de les revelacions de la temporada, van aconseguir avantatge en la primera part, i en la represa es van mantenir sòlids per endur-se el triomf. L'exterior manresà Marc Garcia, amb 14 punts, i el pivot ucrainès Volodimyr Gerun, amb 15 i 14 rebots, van demostrar la seva experiència i qualitat i van guiar el Barça.

Un altre equip català, el Prat, va assaltar la pista de l'Iberostar Palma (65-79) gràcies, especialment, a un gran segon quart, en el qual van clavar un parcial de 9-26. El nigerià Caleb Apochi Agada, amb 25 punts, va ser el líder dels pratencs. Finalment, el Cafés Candelas Breogán va guanyar l'Ourense (83-71). Els locals van fer un gran inici i van agafar onze punts de marge en el primer quart, i els visitants ja no van poder remuntar. El suec Johan Jerker Löfberg, amb 16 punts, va ser el màxim anotador del matx.