01 de octubre de 2017
01.10.2017
40 Años
40 Años

El Trofeu Isa Muro de dobles decideix avui les guanyadores

30.09.2017 | 23:58
Les finals de totes les categories seran el gran atractiu aquest matí

Les instal.lacions del Club de Tennis Manresa acolliran avui la fase final del dotzè Trofeu Isa Muro de dobles per a veteranes. Després de dues jornades de competició, amb la participació de més de seixanta tennistes, anit va quedar definit el quadre final.

A partir de dos quarts de dotze, es disputaran les finals de les tres categories en disputa. Carme Fer-reras i Zaida García (CT Badalona) s'enfrontaran a Mariona Espachs i Elisabet Sallent (Sabadellès) per decidir les guanyadores en la categoria de més de 30 anys. Alhora, Carme Herms i Carmina Gibert (Tennis Gimeno) competiran pel ceptre amb les manresanes Núria Salvans i Ester Barranco (més de 45 anys), mentre Beatriz Escribano i Carme Estrada (Egara) dirimiran amb Carme Iglesias i Dolors Aranda (CT Manresa) el títol per a tennistes de més de 55.

Com a preludi, a les deu del matí s'iniciaran les finals de consolació. Les parelles manresanes formades per Anna Franch i Lídia García, i Núria Roig i Carme Tost competiran per imposar-se en més de 30 anys. Els altres partits enfrontaran Teresa Call i Carme Llúria (Atlètic Terrassa) amb Tere Codina i Isabel Martínez (Tennis Gimeno) en més de 45 anys. Dues parelles del Tennis Gimeno lluitaran pel triomf en més de 55 anys: Àngels Molero i Lourdes Núñez competiran amb Antònia Martos i Consuelo Velar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes