La jornada semifestiva d'ahir va servir per recuperar alguns dels partits que es van ajornar amb motiu del referèndum de l'1 d'octubre, tot i que alguns altres, que hi estaven programats, finalment van tornar a canviar de data i es jugaran entre final d'aquest mes i el proper dia de Tots Sants.

A la Tercera Catalana, al grup 5, el Pradenc continua sense aixecar cap i ahir va caure a casa contra el Gurb per 0-3, amb la qual cosa comparteix la darrera posició amb el Balenyà, sense haver puntuat. Carbonés, Font en pròpia porta, i Mascaró ja van marcar abans del descans.

Al grup 7, doble empat a tres en dos partits vibrants. En el duel bagenc, Santpedor i Súria van anotar sis gols al camp Josep Guardiola. Dos gols d'Albert Junyent i un de Víctor Fernández van donar avantatge als visitants quan només s'havien disputat vint minuts, però Martínez, en dues oportunitats, la segona al minut 86, i Salkhi van propiciar l'empat del conjunt blaugrana.

Al barri manresà del Xup, el Pare Ignasi Puig i el Sant Pere Nord també van empatar a tres gols amb una cadència diferent. Després que els visitants s'avancessin, un autogol del forà Seck i una anotació de Marouf van situar el 2-1 momentani. Seck va fer el 2-2, però Torres semblava que donaria la victòria als bagencs. Quatre minuts abans del final, però, Castro va fer marxar dos punts de Manresa.

Derrota de l'Esparreguera

A la Quarta Catalana, els dos partits previstos del grup 1 entre el Calders i la Monistrolenca, i el Sallent B i el Navàs B, no es disputaran fins al dia de Tots Sants. En el grup 12 sí que va jugar l'Esparreguera, que va ser clarament derrotat per 5-0 pel Cervelló, amb tots els gols a la segona part. L'equip del Baix Nord va perdre l'oportunitat de ser líder.