L'Unicaja de Màlaga va mantenir la seva bona ratxa contra el Reial Betis Energia Plus al Martín Carpena després de sumar un contundent triomf davant l'equip sevillà (99-71). Nemanja Nedovic i Carlos Suárez van liderar l'equip malagueny amb 24 punts de valoració per ambdós.

Des del princpi es va veure una gran diferència entre els dos equips. Els locals van ser superiors, especialment gràcies a la profunditat de la seva banqueta. Els de Joan Plaza van sortir molt endollats amb un parcial de 10-0. Mentre que l'equip sevillà va anar sempre a remolc i mai va poder apropar-se a un Unicaja que no va deixar de prémer l'accelerador fins a tenir el triomf a la cassola. El matx va quedar sentenciat després del descans amb una altra arrencada demolidora de l'equip local.

D'altra banda, el Movistar Estudiantes va aconseguir la primera victòria de la temporada a la Lliga Endesa en vèncer 72-87 l'ascendit San Pablo Burgos. L'Estudiantes, tot i ser dominat al rebot (46-28), va estar sempre per damunt en el marcador amb Alec Brown i Sylven Landesberg portant la iniciativa al primer temps i Vicedo i Caner Medley, al segon. Omar Cook continua en estat de gracia, tant en la passada, amb onze asistències, com en la recuperació de pilotes. El seu domini en el joc va donar el partit als colegiats i va acabar amb 20 de valoració.

Per la seva banda, els burgalesos segueixen sense estrenar-se a la competició. La joventud és bona, però es nota la seva falta d'experiència en la primera divisió del bàsquet estatal. L'únic destacable al parit va ser Huskic.