El Berga va encadenar una nova victòria, aquest cop davant del penúltim classificat, el Bellavista Milán en un partit molt ofensiu. Els homes de Joan Prat van disputar un partit molt complet tant en atac com en defensa i van sumar els tres punts sense molts problemes. Els berguedans van començar molt forts en els primers minuts i ja en el primer quart d'hora de joc Caicedo posava per davant els locals. Cinc minuts més tard Casanovas encarrilava els tres punts amb el segon gol.

Els locals no van abaixar el ritme en cap moment i van continuar dominant la pilota. Abans d'arribar al descans Noguera aprofitava un penal per augmentar la diferència amb el 3-0. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part.

A la represa la dinàmica no va canviar i els berguedans van continuar apretant. Els visitants no van tenir capacitat de reacció i van generar molt poques ocasions. Fígols va aconseguir marcar el 4-0 i deu minuts més tard Valencia posaria un ampli 5-0 a falta de mitja hora de joc. Els jugadors del Bellavista Milán van ser capaços de maquillar el marcador final gràcies a un espectacular gol de falta directa, obra de Fernández. La setmana vinent el Berga visitarà el Sallent.